Over ANGELª - sieraden

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Bedrijfsgegevens   

Maattabel sieraden

Onderhoud sieraden

Alle foto’s en ontwerpen van sieraden en accessoires vallen onder het internationaal copyright. Niets van deze site mag worden gebruikt, gekopieerd of nagemaakt zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Copyright© 2007-2019 ANGELª - sieraden

Persoonlijke gegevens in de webshop en website


Als je bestelt bij Angel sieraden of een vraag hebt aan Angel sieraden,  moet je persoonlijke gegevens achterlaten
in onze webshop.


Wat doen wij met je persoonlijke gegevens.

Door te bestellen bij Angel sieraden accepteer je dat Angel sieraden jouw persoonlijke gegevens;  naam, adres, e-mailadres, betaalgegevens en telefoonnummer verzamelt en gebruikt om jouw bestelling te verwerken en service te verlenen (bijv. garantie)

In je account in onze webshop www.angel-sieraden.com slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres. Je accountgegevens in de webshop worden verwijderd, als er langer dan één jaar géén bestelling heeft plaatsgevonden.

Als je (alleen geregistreerde klanten), om welke reden dan ook, bezorgd bent dat de persoonlijke informatie die in je account in de webshop van Angel sieraden staat, incorrect is, log dan in op onze webshop om jouw persoonlijke informatie te bekijken en te veranderen. Alleen jij hebt toegang tot deze persoonlijke data door middel van jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Wil je dat we jouw accountgegevens verwijderen, stuur een mail naar info@angel-sieraden.nl met je naam en klantnummer
en verzoek om verwijdering van accountgegevens.

We geven je adresgegevens alleen aan anderen als dat nodig is om je bestelling te leveren, momenteel bezorgen we zelf of via PostNL. (track & trace)


Angel sieraden doet zoveel als mogelijk om de veiligheid, integriteit en privacy van de door jou aan ons verstrekte informatie te waarborgen. Wanneer je een bestelling plaatst of jouw accountinformatie benadert  gebruiken wij Secure Socket Layer (SSL) encryptie om deze informatie te beschermen tegen oneigenlijk gebruik.
Daarnaast doen wij zoveel als mogelijk is om ervoor te zorgen dat de partijen met wie wij samenwerken en waarmee wij jouw gegevens delen dezelfde maatstaven hanteren.

Alle gegevens die je bij ons achterlaat bewaren we veilig. Wie niets met jouw gegevens te maken heeft, kan er niet bij. Wij gebruiken jouw gegevens niet voor marketing doeleinden en geven of verkopen deze nooit aan derden.


Je naam adres en woonplaats, bestel- en factuurgegevens, aankoopdatum worden bewaard voor onze fiscale verplichtingen.(wettelijk 7 jaar) Iedere ondernemer is namelijk wettelijk verplicht zijn administratie voor deze termijn te bewaren.

Persoonlijke gegevens op de website of webshop bij vragen

Als je via info@angel-sieraden.nl een vraag stelt aan Angel sieraden moet je ook je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat wij je vraag kunnen beantwoorden. Het betreft hier vragen over workshops, assortiment, maatwerk of iets dergelijks. Deze persoonlijke gegevens worden bewaard tot een maand na afronding van je vragen.


Verstrekking aan derden
Op onze site zijn social media buttons (Facebook en Instagram) opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.  Onze privacy verklaring is niet van toepassing op deze social media sites. Alvorens gebruik te maken van deze buttons adviseren wij je eerst de privacy policy van deze sites te lezen.

Heb je na het lezen van onderstaande informatie nog vragen,
laat het ons dan weten via ons e-mailadres
info@angel-sieraden.nl

Privacybeleid

Update 25 mei 2018