Over ANGELª - sieraden

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Bedrijfsgegevens   

Maattabel sieraden

Onderhoud sieraden

Alle foto’s en ontwerpen van sieraden en accessoires vallen onder het internationaal copyright. Niets van deze site mag worden gebruikt, gekopieerd of nagemaakt zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Copyright© 2007-2019 ANGELª - sieraden

ANGELª - SIERADEN  staat voor


- unieke, vrolijke, hippe, trendy handgemaakte sieraden, accessoires,
gifts volgens de laatste modetrends,

- uitgebreid assortiment gezellige workshops voor jong en oud.


CREATIEF BEZIG ZIJN MAAKT GELUKKIG, IS LEUK, HIP EN TRENDY


In het najaar van 2007 heb ik besloten om mijn passie en enthousiasme voor creatief bezig zijn te gaan delen met anderen en is ANGELª - SIERADEN ontstaan.
ANGELª - SIERADEN  is een kleinschalig eenmansbedrijfje met als handelsnaam:
Angel-sieraden. Angel afgeleid van mijn voornaam Angela. Mijn werkzaamheden voor ANGELª - SIERADEN combineer ik met een parttime baan in de zorg.

 

Van april 2016 tot en met december 2018 heeft ANGELª - SIERADEN ook een webshop gehad. Helaas hebben we door het tegenvallend resultaat van de webshop, het besluit moeten nemen om onze webshop met ingang van januari 2019 te stoppen. Momenteel zijn we druk bezig met het realiseren van een nieuwe site op www.angel-sieraden.com. Vanaf heden ligt de focus om het geven van workshops en het maken van maatwerk, unieke custommade sieraden en accessoires.


Artikelen kunnen nu besteld worden via deze website of op afspraak. Deze unieke, handgemaakte sieraden en accessoires worden door mijzelf Angela, gemaakt en ontworpen. Ik blijf altijd op zoek naar de nieuwste artikelen, trends en technieken, om regelmatig nieuwe sieraden, accessoires, kado-artikelen en workshops te kunnen bieden.


Word jij nieuwsgierig en enthousiast van deze website wil je meer zien of weten; kom dan eens een kijkje nemen bij een open huis of kom een workshop volgen.


Wil je meer weten, heb je vragen, ideeën of speciale wensen
 neem contact met me op via e-mail info@angel-sieraden.nl


Veel kijkplezier!

Creatieve groet, Angela Merkus