Over ANGELª - sieraden

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Bedrijfsgegevens   

Maattabel sieraden

Onderhoud sieraden

Alle foto’s en ontwerpen van sieraden en accessoires vallen onder het internationaal copyright. Niets van deze site mag worden gebruikt, gekopieerd of nagemaakt zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Copyright© 2007-2019 ANGELª - sieraden

Kijk bij Trends voor de nieuwe modekleuren en sieradentrends
 van de lente zomer 2019


In 2019 slaat ANGELª - SIERADEN en nieuwe weg in!


In 2019 hebben we de webshop, die onder www.angel-sieraden.com bereikbaar was gestopt. Momenteel zijn we druk bezig met het realiseren van een nieuwe site voor www.angel-sieraden.com.


Vanaf 2019 richten we ons op wat afgelopen jaren een succes was;
het geven van workshops en het maken van unieke en maatwerk sieraden
en accessoires op bestelling.


Het is momenteel alleen mogelijk om sieraden en accessoires op bestelling te kopen. Naast de mogelijkheid voor maatwerk hebben we een uitgebreide collectie unieke, handgemaakte sieraden en accessoires, waaruit je kunt kiezen en die op bestelling gelijkend of custommade (naar jouw wensen, bijvoorbeeld door andere kleur-en, maten, bedels) gemaakt kunnen worden.

ANGELª - SIERADEN WORKSHOP OP MAAT de succesformule!

Super gezellige workshop, de deelnemers bepalen in overleg met Angelª -sieraden, wanneer en wat ze willen maken. Een goed idee om lekker creatief bezig te zijn samen met je familie, vriendinnen of collega’s en je sieraden te maken voor bij je outfit. Interesse mail naar info@angel-sieraden.nl


Volg ANGELª - SIERADEN op FACEBOOK en INSTAGRAM !!

Like de FACEBOOK pagina van ANGELª - SIERADEN, zo blijf je op de hoogte en mis je geen enkel nieuwtje en zie je als eerste de leuke aanbiedingen!
Enkele nieuwtjes en deals zullen alleen op FACEBOOK geplaatst worden.


Wil je meer weten, heb je vragen, ideeën of wensen stuur een mail naar
info@angel-sieraden.nl

Laatst bijgewerkt op  14 april 2019

NIEUW